(Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L 333 z dnia 20 grudnia 2003 r.)(Polskie wydanie .specjalne, rozdział 3, tom 41, s. 423)
(Dz.U.UE L z dnia 20 grudnia 2003 r.)
1. Strona 423, motyw 6:
zamiast: "Należy zapewnić bezpieczeństwo na poziomie, który zapewni składującym wypełnienie zobowiązań wynikających z umowy.",
powinno być: "Należy ustalić zabezpieczenie na poziomie, który zapewni składującym wypełnienie zobowiązań wynikających z umowy.".
2. Strona 425, załącznik, tabela, kolumna druga, pozycja ex 0203 11 10:
zamiast: "Półtusze wieprzowe bez nóg przednich, ogona, nerek, przepony i rdzenia kręgowego",
powinno być: "Półtusze wieprzowe bez nóg przednich, ogona, nerek, cienkiej przepony i rdzenia kręgowego".
3. Strona 425, załącznik, tabela, kolumna druga, pozycja ex 0203 12 11:
zamiast: "Nogi",
powinno być: "Szynki".
4. Strona 425, załącznik, tabela, kolumna druga, pozycja ex 0203 19 13:
zamiast: "Schab z karkówką lub bez, lub karkówka oddzielnie, schab z lub bez boczku",
powinno być: "Schab z karkówką lub bez karkówki, lub karkówka oddzielnie, schab z biodrówką lub bez biodrówki".
5. Strona 425, załącznik, tabela, kolumna druga, pozycja ex 0203 19 15:
zamiast: "Boki całe lub w prostokątnych częściach",
powinno być: "Boczki całe lub w prostokątnych częściach".
6. Strona 425, załącznik, tabela, kolumna druga, pozycja ex 0203 19 55:
zamiast: "Boki całe lub w prostokątnych częściach, bez skóry i żeber",
powinno być: "Boczki całe lub w prostokątnych częściach, bez skóry i żeber".
7. Strona 425, załącznik, tabela, kolumna druga, druga pozycja ex 0203 19 55:
zamiast: "Nogi, barki, przodki, schab z, lub bez karkówki, lub karkówka oddzielnie, schab z lub bez boczku, bez kości",
powinno być: "Nogi, łopatki, przodki, schab z karkówką lub bez karkówki, lub karkówka oddzielnie, schab z biodrówką lub bez biodrówki, bez kości".
8. Strona 425, załącznik, przypis 2:
zamiast: "Szynki i karkówka mogą być z lub bez skóry, ale warstwa tłuszczu nie może przekroczyć 25 mm.",
powinno być: "Schab i karkówka mogą być ze skórą lub bez skóry, ale warstwa tłuszczu nie może przekroczyć 25 mm.".