1 Załącznik:-zmieniony przez § 1 zarządzenia Ministra Handlu Wewnętrznego i Usług z dnia 2 czerwca 1972 r. (M.P.72.31.173) zmieniającego nin. zarządzenie z dniem 16 czerwca 1972 r.
- zmieniony przez § 1 zarządzenia Ministra Handlu Wewnętrznego i Usług z dnia 18 maja 1977 r. (M.P.77.14.80) zmieniającego nin. zarządzenie z dniem 11 czerwca 1977 r.
- zmieniony przez § 2 ust. 2 zarządzenia Ministra Przemysłu Spożywczego i Skupu z dnia 11 czerwca 1979 r. w sprawie norm ubytków naturalnych mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego, baraniego i końskiego podczas chłodzenia i przechowywania w magazynach chłodzonych (M.P.79.16.102) z dniem 1 października 1979 r.
- zmieniony przez § 1 zarządzenia Ministra Handlu Wewnętrznego i Usług z dnia 27 kwietnia 1980 r. (M.P.80.13.59) zmieniającego nin. zarządzenie z dniem 8 maja 1980 r.
- zmieniony przez § 2 zarządzenia Ministra Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej z dnia 8 stycznia 1982 r. w sprawie norm ubytków naturalnych ziemniaków jadalnych i sadzeniaków podczas przechowywania (M.P.82.3.16) z dniem 25 stycznia 1982 r.
- zmieniony przez § 2 ust. 1 zarządzenia Ministra Rolnictwa, Leśnictwa i Gospodarki Żywnościowej z dnia 12 grudnia 1986 r. w sprawie krajowych norm ubytków naturalnych niektórych artykułów rolno-spożywczych podczas przechowywania (M.P.87.2.16) z dniem 4 lutego 1987 r.
- zmieniony przez § 3 zarządzenia Ministra Rolnictwa, Leśnictwa i Gospodarki Żywnościowej z dnia 12 marca 1987 r. w sprawie krajowych norm ubytków naturalnych niektórych przetworów mleczarskich podczas przechowywania (M.P.87.10.94) z dniem 4 kwietnia 1987 r.
- zmieniony przez § 2 zarządzenia Ministra Rolnictwa, Leśnictwa i Gospodarki Żywnościowej z dnia 1 października 1987 r. w sprawie krajowych norm ubytków naturalnych na niektóre artykuły rolno-spożywcze podczas przechowywania (M.P.87.33.284) z dniem 14 listopada 1987 r.